Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Συγκεντρωμένο υλικό για κατέβασμα με ένα κλικ για την e-me ανά τάξη (4)

Συνεχίζουμε με το 4ο μέρος των εργασιών για την εκπαιδευτική πλατφόρμα της e-me.

Στα παρακάτω  links θα βρείτε εργασίες για την εκπαιδευτική πλατφόρμα της e-me, φτιαγμένες με τα αντικείμενα του e-me content και διαθέσιμες για να τις κατεβάσετε όλες μαζί, συγκεντρωμένες ανά τάξη και κατηγοριοποιημένες ανά μάθημα. Στο συγκεκριμένο πακέτο έχουν προστεθεί και εργασίες για τα Αγγλικά αλλά και για το Τμήμα Ένταξης.
Τα αρχεία που θα κατεβάσετε έχουν επέκταση .rar, είναι δηλαδή συμπιεσμένα και θα πρέπει να τα αποσυμπιέσετε με κάποιο πρόγραμμα αποσυμπίεσης όπως winrar, winzip, 7zip...
Να επαναλάβω πως κάποιες από τις εργασίες είναι δικές μου, οι περισσότερες είναι άλλων συναδέλφων (δείτε σχετική λίστα) κι εκεί ας αποδοθούν όλες οι ευχαριστίες που τις έφτιαξαν και τις μοιράστηκαν μαζί μας. 
ΠΡΟΣΟΧΗ 1: Για να τις χρησιμοποιήσετε στις κυψέλες σας δείτε το 1ο βίντεο που σας παραθέτω στο τέλος της ανάρτησης. 
ΠΡΟΣΟΧΗ 2: Στο 2ο βίντεο που θα το βρείτε κι αυτό στο τέλος της ανάρτησης περιγράφεται η διαδικασία με την οποία μπορούμε να ενσωματώσουμε αυτές τις εργασίες από το περιβάλλον της e-me στα μαθήματά μας στο eclass αλλά και σε ιστολόγια τύπου blogspot, wordpress, Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.
ΠΡΟΣΟΧΗ 3: Όλα τα βίντεο που αφορούν τη διαχείριση και το ασκησιολόγιο των δύο εκπαιδευτικών πλατφορμών αλλά και άλλα εκπαιδευτικά tutorials μπορείτε να τα βρείτε στο κανάλι μου στο youtube και πιο συγκεκριμένα στους παρακάτω συνδέσμους:

Για eclass
Για e-me
Για άλλα εκπαιδευτικά tutorials
Για LearningApps
Για Liveworksheets
Για Microsoft Sway
Για Microsoft Forms
Για Microsoft Word
Για PDF X-Change Pro
Για Gmail και Webmail του sch.gr



Τα links των εργασιών


ΟΔΗΓΙΕΣ: Στο παράθυρο λήψης για το υλικό των τάξεων πατάμε download anyway. Η προειδοποίηση έγκειται στο γεγονός πως το μέγεθος των αρχείων είναι μεγάλο και δεν μπορεί η google να τα σαρώσει για ιούς. Φυσικά θέμα ύπαρξης ιών δεν υπάρχει. Στο παράθυρο λήψης για τις εργασίες για την Πληροφορική θα πατήσετε πάνω αριστερά το εικονίδιο της λήψης.


10 σχόλια:

  1. Φίλε μου Παναγιώτη, ένα σωστά "στημένο" λειτουργικό σύστημα έχει οπωσδήποτε κάποιο πρόγραμμα Antivirus που παρακολουθεί συνεχώς το ντοσιέ Downloads, οπότε, ακόμα κι αν η Google αδυνατεί να το ελέγξει, το σύστημα δεν κινδυνεύει. Για το Linux εγώ έχω το ClamAv και δεν περνάει τίποτα αν δεν το πω εγώ.
    Πολύ μεγάλη δουλειά έκανες φίλε μου, ελπίζω να τη χάρηκες τουλάχιστον όσο κι όσοι επωφελήθηκαν.
    Να 'σαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξυπακούεται! :) Τη χάρηκα και τη χαίρομαι και φορτίζει τις μπαταρίες μου η ανταπόκριση των συναδέλφων!

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ άγνωστε συνάδελφε, σε ευχαριστώ θερμά! Δεν έχω λόγια να σου εκφράσω το αίσθημα σωτηρίας όταν είδα -κατά τύχη- το χθεσινό σου βίντεο με το δωρεάν υλικό, πνιγμένη σε έναν ωκεανό πληροφορίας. Σχεδόν δεν το πίστευα και σε ευχαριστώ που αποδεικνύεις ότι η συνεργασία κι η αλληλοβοήθεια είναι ο δρόμος σε αυτό που ζούμε σήμερα. Μακάρι να μπορούσα να συνεισφέρω, υπόσχομαι ότι μόλις καταφέρω την πρώτη μου δουλειά στο e-content, να το κάνω αμέσως! Σε ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά συναδέλφισσα. Μπες και στο youtube στους συνδέσμους που έχω στην ανάρτηση για να βρεις αναλυτικά βίντεο εκμάθησης. Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα! Θα ήθελα να γίνω μέλος της ομάδας.

      Διαγραφή
    3. Σας έκανα αποδοχή στην ομαδα στην e-me.

      Διαγραφή
  3. Συνάδελφε καλησπέρα. Ευχαριστούμε για τα κατατοπιστικά βιντεάκια για το e-me content. Θα επιθυμούσα να γίνω μέλος της ομάδας σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή