Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Συγκεντρωμένο υλικό για κατέβασμα με ένα κλικ για την e-me ανά τάξη (2)

Αγαπητοί συνάδελφοι γεια σας
Συνεχίζουμε με το 2ο μέρος των εργασιών για την εκπαιδευτική πλατφόρμα της e-me.
Στα παρακάτω  links θα βρείτε εργασίες για την εκπαιδευτική πλατφόρμα της e-me, φτιαγμένες με τα αντικείμενα του e-me content και διαθέσιμες για να τις κατεβάσετε όλες μαζί, συγκεντρωμένες ανά τάξη και κατηγοριοποιημένες ανά μάθημα.
Τα αρχεία που θα κατεβάσετε έχουν επέκταση .rar, είναι δηλαδή συμπιεσμένα και θα πρέπει να τα αποσυμπιέσετε με κάποιο πρόγραμμα αποσυμπίεσης όπως winrar, winzip, 7zip...
Κάποιες είναι δικές μου, οι περισσότερες είναι άλλων συναδέλφων (δείτε σχετική λίστα) κι εκεί ας αποδοθούν όλες οι ευχαριστίες που τις έφτιαξαν και τις μοιράστηκαν μαζί μας. 
ΠΡΟΣΟΧΗ 1: Για να τις χρησιμοποιήσετε στις κυψέλες σας δείτε το 1ο βίντεο που σας παραθέτω στο τέλος της ανάρτησης. 
ΠΡΟΣΟΧΗ 2: Στο 2ο βίντεο που θα το βρείτε κι αυτό στο τέλος της ανάρτησης περιγράφεται η διαδικασία με την οποία μπορούμε να ενσωματώσουμε αυτές τις εργασίες από το περιβάλλον της e-me στα μαθήματά μας στο eclass αλλά και σε ιστολόγια τύπου blogspot, wordpress, Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.
ΠΡΟΣΟΧΗ 3: Όλα τα βίντεο που αφορούν τη διαχείριση και το ασκησιολόγιο των δύο εκπαιδευτικών πλατφορμών αλλά και άλλα εκπαιδευτικά tutorials μπορείτε να τα βρείτε στο κανάλι μου στο youtube και πιο συγκεκριμένα στους παρακάτω συνδέσμους:


Τα links των εργασιών
ΛΙΣΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ: Στο παράθυρο λήψης για το υλικό των τάξεων πατάμε download anyway. Η προειδοποίηση έγκειται στο γεγονός πως το μέγεθος των αρχείων είναι μεγάλο και δεν μπορεί η google να τα σαρώσει για ιούς. Φυσικά θέμα ύπαρξης ιών δεν υπάρχει. Στο παράθυρο λήψης για τις εργασίες για την Πληροφορική θα πατήσετε πάνω αριστερά το εικονίδιο της λήψης.


5 σχόλια:

  1. Γεια σας. Συγχαρητηρία για τη δουλειά σας. Είμαι δασκάλα και προσπαθώ να ανοίξω τα e content από το link που δώσατε. Τα αποσυμπιέζω αλλά είναι αδύνατο να ανοίξουν με όποιο τρόπο και να προσπάθησα. Μήπως μπορείτε να τα δώσετε σε άλλη μορφή ή ίσως κάνω εγώ κάτι λάθος. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρέπει να κάνεις μεταφόρτωση του αρχείου από το e-me content,και μετά μπορείς να το αναθέσεις

      Διαγραφή
  2. Γιατί δε βλέπετε το βίντεο στην ανάρτηση που τα εξηγεί όλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά την αποσυμπίεση υπάρχει μαι διαδικασία που περιγράφεται στο βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή